29 жовтня, 18:30

29.10 День Тунця на Солом'янці!

Солом'янська, 15A
Купити квитки

Організатор

Fujiwara YOSHI

Контактна інформація

+380 67 400 89 88

Вартість квитків

1500 грн

ДЕНЬ ТУНЦЯ У FUJIWARA YOSHI

Це гастрономічне мистецтво та рідкісний кулінарний досвід, який втілює японську майстерність та глибоку повагу до продукту. У цей вечір перед вами тунець  Bluefin, виловлений виключно для цього заходу, розроблений професійним японським шеф-кухарем на ваших очах і поданий на піку свіжості.

Найближча точка, звідки можна дістатися до Японії, не виїжджаючи з України - це Fujiwara Yoshi.

Що на вас чекає в особливій програмі заходу "День Тунця":

18:30 – 18:45 | Прибуття гостей
Ми запрошуємо вас завчасно, щоб розміститися, відчути атмосферу та оформити передзамовлення. Це дозволить отримати страви швидше та без поспіху насолодитися подією.

19:00 | Kaitai шоу – мистецтво японської розробки тунця
Це традиційна техніка Go-mai Oroshi у виконанні нашого шеф-кухаря Фуджівара Йошіхіро – художника з лезом. Під час шоу ви дізнаєтесь, чому тунець Bluefin є одним із найцінніших у світі, які його частини вважаються делікатесом та як зберігається автентичність японської кулінарної традиції.

Шоу триває 20-30 хвилин, залежно від розміру риби. Після завершення тунець передаються на кухню відкритого типу, де одразу починається приготування замовлень на ваших очах. 

19:30 – 20:00 | Гастрономічний комплімент від шефа “Sukimi”
Це найніжніша частина тунця “Nakaochi”, що знаходиться між ребрами, доступна лише протягом 24 годин після обробки. Це перше знайомство з Bluefin у його ідеальному стані.

20.00 | Подача основних страв
Ми працюємо лише з тим тунцем, який був розроблений на ваших очах. Жодних заготовок, нічого вчорашнього. Всі страви готуються у порядку надходження замовлень. Щоб зробити ваш досвід ще багатограннішим, ми рекомендуємо замовити інші страви з меню, поки тунець готується для вас.

Бронювання
Для відвідування необхідна попередня покупка квитка. Після бронювання наша команда зв’яжеться з вами та надішле посилання для оплати. Зверніть увагу: квиток є депозитом, який зараховується на ваш рахунок у ресторані в день події. У разі не відвідування заходу сума не повертається.

Це більше, ніж вечеря. Запрошуємо на рідкісний кулінарний досвід - ДЕНЬ ТУНЦЯ у Fujiwara Yoshi.

29.10 День Тунця на Солом'янці!

29 жовтня 18:30
Разове відвідування

Це квиток-депозит
Квитки поверненню не підлягають

1500 грн


Квитків: 1
Сума: 1500 грн

Натискаючи кнопку "Купити квитки" я приймаю і погоджуюся з умовами надання послуг договору оферти