
ДЕНЬ ТУНЦЯ У FUJIWARA YOSHI
Це гастрономічне мистецтво та рідкісний кулінарний досвід, який втілює японську майстерність та глибоку повагу до продукту. У цей вечір перед вами тунець Bluefin, виловлений виключно для цього заходу, розроблений професійним японським шеф-кухарем на ваших очах і поданий на піку свіжості.
Найближча точка, звідки можна дістатися до Японії, не виїжджаючи з України - це Fujiwara Yoshi.
Що на вас чекає в особливій програмі заходу "День Тунця":
18:30 – 18:45 | Прибуття гостей
Ми запрошуємо вас завчасно, щоб розміститися, відчути атмосферу та оформити передзамовлення. Це дозволить отримати страви швидше та без поспіху насолодитися подією.
19:00 | Kaitai шоу – мистецтво японської розробки тунця
Це традиційна техніка Go-mai Oroshi у виконанні нашого шеф-кухаря Фуджівара Йошіхіро – художника з лезом. Під час шоу ви дізнаєтесь, чому тунець Bluefin є одним із найцінніших у світі, які його частини вважаються делікатесом та як зберігається автентичність японської кулінарної традиції.
Шоу триває 20-30 хвилин, залежно від розміру риби. Після завершення тунець передаються на кухню відкритого типу, де одразу починається приготування замовлень на ваших очах.
19:30 – 20:00 | Гастрономічний комплімент від шефа “Sukimi”
Це найніжніша частина тунця “Nakaochi”, що знаходиться між ребрами, доступна лише протягом 24 годин після обробки. Це перше знайомство з Bluefin у його ідеальному стані.
20.00 | Подача основних страв
Ми працюємо лише з тим тунцем, який був розроблений на ваших очах. Жодних заготовок, нічого вчорашнього. Всі страви готуються у порядку надходження замовлень. Щоб зробити ваш досвід ще багатограннішим, ми рекомендуємо замовити інші страви з меню, поки тунець готується для вас.
Бронювання
Для відвідування необхідна попередня покупка квитка. Після бронювання наша команда зв’яжеться з вами та надішле посилання для оплати. Зверніть увагу: квиток є депозитом, який зараховується на ваш рахунок у ресторані в день події. У разі не відвідування заходу сума не повертається.
Це більше, ніж вечеря. Запрошуємо на рідкісний кулінарний досвід - ДЕНЬ ТУНЦЯ у Fujiwara Yoshi.